Om Charleswood Street freaks : Vi är en ideell förening för både killar och tjejer med motorintresset som gemensam nämnare. Vi har en motorgård som ligger vid Valåsens sågverk i Karlskoga. Där vi umgås, mekar och får information om kommande träffar och utställningar. Den som har ett gediget intresse för USA-bilar och kulturen runt omkring kan söka medlemsskap. Just nu finns det 3 olika typer av medlemsskap: Stödmedlem (stötta vår verksamhet), Aktiv medlem (bär ryggtryck, och arbetar på våra evenemang) och familjemedlem (om man är fler i familjen som stödjer samma intresse, välj på aktiv eller stödmedlemsskap) Intresseanmälan görs hos oss. Charleswood Street Freaks är ett namn som funnits ända sedan 70-talet.

Som medlem har man förmåner i några av våra lokala reservdelsbutiker. Kontakta oss för vidare information!
Är du intresserad av att veta mer om oss kan du maila oss adressen är:
contact@streetfreaks.se

Du kan även komma och hälsa på oss i vårat klubbhus när vi har aktiviteter. Se vår kalender när vi är där.

För att hitta till oss:
Från Örebro hållet: Första avtagsvägen åt höger
Följ sedan vägen, ta höger in under viadukten mot Degerfors Knutsbol. Åk ca 500 meter till skylten "Degerfors 15", "Golfbana 2" , då är det bara ca 200 meter kvar på höger sida

Från Kristinehamn, Filipstad, Degerfors hållet:
Kör mot Örebro, förbi McDonalds, förbi Statoil, förbi sista stoppljuset mot Örebrohållet. Sväng höger vid Valåsen skylt, sedan höger igen mot Degerfors, kör ca 500 meter till skylten degerfors 15, då är det bara 200 meter kvar till oss. Höger sida brevid ån, där är den gamla kvarnen!

Kommer du från Svartå-hållet kan du åka rakt fram vid Degerfors järnvägs-station (där huvudleden svänger under viadukten, ca 300 meter efter Degerfors infoskylt) och följa vägen längs med sjön tills du är framme.

Karta: klicka här

Tack för att du hjälper oss hålla en god relation till våra grannar genom att köra försiktigt och att inte skräpa ner samt att inte beträda mark som inte tillhör oss.